Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

do. 20.5 00:00

STOM LICHAAM, ep. 05

Aflevering vijf van STOM LICHAAM! Literatuur en dans ontmoeten elkaar opnieuw op een unieke locatie: de kerk van Borgloon.

Deze keer danst Jeny Bonsenge op de woorden van Ntozake Shange. Het fragment, voorgedragen door Rina Mushonga, komt uit de roman For colored girls who have considered suicide / when the rainbow is enuf (1975).

Movement director: Roger Thatt Makadi.

STOM LICHAAM is een productie van Untold Stories. Meer over Untold Stories vind je hier.

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

Untold Stories

UNTOLD STORIES is een platform waar niet-vertegenwoordigde perspectieven van (on)gehoorde verhalen hun weg naar de podiumkunsten vinden en zo het brede publiek inspireren. We vertolken élk perspectief, waar iedereen verdient gehoord te worden. De tijd is aangebroken om de diverse stemmen – die de wereld en toekomst waarin we leven vormen – kracht te geven.

De toekomst is nu

UNTOLD STORIES streeft met zijn verschillende vertakkingen naar het creëren van een nieuwe dynamiek in de gedachtegang van artiesten. Leren zelf kansen te creëren in plaats van ze te grijpen wanneer ze reeds zijn aangeboden. De volgende jaren werken we in samenwerking met verschillende partners aan een transformatie van het narratief rond Arenberg, waarbij we verschillende aspecten meer beklemtonen: meer kruisbestuiving, meer impact, meer samenkomsten, meer verhalen.

Arenberg wordt niet meer enkel een plek waar voorstellingen worden gezien en events worden georganiseerd. We worden een verlengde van de steden waar talenten groeien, cultuur wordt opgesnoven, informatie wordt gedeeld en mensen worden samengebracht. We werken om drempels niet alleen te verlagen, maar ook te laten verdwijnen. We vinden de dynamiek van een cultuurhuis opnieuw uit. De toekomst is nu.

Krachtige shows

Met Untold Stories lanceren we de ene krachtige podcasts na de andere straffe webserie. Houd je ogen en oren open. En volg alles op SPOTLIGHT.

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee