Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

do. 4.3 19:15

#MG21 – New Faces

Ze hebben talent. Ze hebben ‘the balls’. Ze hebben hun plekje op ons podium verdiend en zijn klaar om voor de leeuwen gegooid te worden. Host van dienst is de enthousiaste Russische knuffelbeer MC Sergej Lopouchanski.

Sergej Lopouchanski

MC Sergej Lopouchanski geraakte na 5 optredens al in de voorronde van Humo’s Comedy Cup 2014. Vervolgens haalde hij de selectie van ‘Voor De Leeuwen’, zat in de finale van de Commeere Comedy Cup, was halve finalist bij de Radio2 Humorklas in 2018 én finalist bij The Lunatic Comedy Award 2019. Als overenthousiaste MC leidt hij elke comedyavond in de allerbeste banen. Ook zijn toneel-, film- en tv-prestaties vallen op.

Line-up

Met: Christian Celini, Laurien Vereecken, Bouchra Yahyioui, Vincent Vandemeerssche, Géry La Boule en Yunes Hama.

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte – je weet wel, corona… – brengt Arenberg je opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Want Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat je vier dagen lang, vanuit het comfort van je eigen zetel, de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Toegegeven, ’t is niet de rode pluche die je gewend bent, maar met interactieve Zoom-sessies trekken we je mee live in het Mad Goat Comedy Festival.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Mad Goat als VIP

Wil je het jezelf nog gezelliger maken? Kies dan voor de totaalervaring met ons VIP-pakket. Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Meer info vind je hier.

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee