Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

do. 4.3 21:00

#MG21 – Originals

Onvervalste, snedige, rechttoe-rechtaan comedy… in een hoogtempo vuren deze Originals grappen, actualiteit en hilarische verhalen op je af. Ervaren comedians en toppers van de toekomst tekenen alvast voor een hilarische avond. Met MC Amelie Albrecht, David Galle en Nigel Williams

Amelie Albrecht

Amelie Albrecht was een tijd geleden nog een ongemotiveerde postbode. Intussen is ze de droogste comédienne van Dendermonde en omstreken. Onvervalste stand-upcomedy met een zeker je-m’en-foutisme en veel zelfrelativering. Amelie is amper een jaar bezig wanneer ze in 2018 Humo’s Comedy Cup wegkaapt.
Guy Mortier, hoofd van de jury: “Amelie is een pakket waar alles in zit: zeer goeie grappen, présence, een heel eigen stijl en hoogst komisch gebracht.”

David Galle

David Galle, geboren in Menen en getogen in Wervik, is een grensgeval. Grenzen? Daar heeft deze stand-upcomedian lak aan. Hij verlegt ze, keer op keer, op zoek naar nieuwe hilarische horizons. Met een rosse haardos en een losse tong, werd zijn zoektocht al snel een geslaagde veroveringstocht.

Nigel Williams

Nigel Williams is een van dé godfathers van stand-upcomedy in België. Meedogenloos kortwiekt hij verkopers van nieuwe idealen, gebakken lucht, vlaggen en hypocrisie. Verwacht maatschappelijk relevante stand-up in de zuiverste Angelsaksische traditie. Actueel, messcherp en vooral hilarisch!

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte – je weet wel, corona… – brengt Arenberg je opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Want Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat je vier dagen lang, vanuit het comfort van je eigen zetel, de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Toegegeven, ’t is niet de rode pluche die je gewend bent, maar met interactieve Zoom-sessies trekken we je mee live in het Mad Goat Comedy Festival.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Mad Goat als VIP

Wil je het jezelf nog gezelliger maken? Kies dan voor de totaalervaring met ons VIP-pakket. Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Meer info vind je hier.

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee