Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

vr. 5.3 21:00

#MG21 – ‘Nuff Said

Tijdens Nuff Said blaast huisorkest Brzzvll de hipste podiumtalenten uit de hele wereld bij elkaar. Comedians, hiphoppers, jazz-cats en spoken word performers, zwierig voorgesteld door gastheer en meesterverteller Johan Petit. Nuff Said werd groot in Antwerpen en vertakte naar podia in Genk, Turnhout, Rotterdam en Amsterdam. 13 jaar lang al, is Nuff Said dé referentie voor onvervalst nieuw borrelend podiumtalent: mainstream en underground.

Met Soufiane Moussouli (NL), Mo&Grazz, Maud Vanhauwaert en Jeroen Leenders.

Soufiane Moussouli

Soufiane Moussouli (NL) is theatermaker, storyteller, comedian, acteur en sociaal werker. Hij leerde alle fijne kneepjes van het vak bij jongerentheatergroep De Gasten. Soufiane maakte drie solovoorstellingen Marokkanen Huilen Niet, Gelukszoeker en Volgens Mij Ben Ik Een Jood.

Mo & Grazz

Mo&Grazz is de flamboyante Amerikaanse zangeres Monique Harcum en de Belgische DJ Grazzhoppa. Muziek bracht hen samen op meer dan één manier, eerst als vrienden, dan als partners en nu als het muzikale duo Mo&Grazz. Samen maken ze een fijne fusie van hiphop, funk, jazz, gospel en klassieke R&B.

Maud Vanhauwaert

Maud Vanhauwaert is woordkunstenaar en theatermaker. Ze bedenkt speelse en theatrale vormen om poëzie toegankelijker te maken. Maud was stadsdichter van Antwerpen in 2018-2019. Verleden jaar in mei stelde ze Het stad in mij, 300 pagina’s, dwalingen, ontboezemingen, opstandigheden en fratsen voor. Ze omschrijft het als “een overzicht van mijn pogingen om poëzie los te weken van het papier“.

Jeroen Leenders

Jeroen Leenders ruilde in 2007 zijn taxi voor het comedypodium. Jeroen kiest bewust voor pure stand-upcomedy. Verwacht vooral geen rode draad. Bij Leenders zit je sowieso altijd op het puntje van je stoel. Als je houdt van snel en ruig, is Jeroen je geknipte man.

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte – je weet wel, corona… – brengt Arenberg je opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Want Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat je vier dagen lang, vanuit het comfort van je eigen zetel, de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Toegegeven, ’t is niet de rode pluche die je gewend bent, maar met interactieve Zoom-sessies trekken we je mee live in het Mad Goat Comedy Festival.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Mad Goat als VIP

Wil je het jezelf nog gezelliger maken? Kies dan voor de totaalervaring met ons VIP-pakket. Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Meer info vind je hier.

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee