Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

vr. 5.3 19:15

#MG21 – 5 comics to watch

Hou je ogen en open oren voor deze 5 grapjassen, want ze zijn klaar om de grote podia te bestormen -als de deuren van de schouwburgen eindelijk terug opengaan. MC Soe Nsuki babbelt de boel aan elkaar met funny mopjes.
Met Tom Melotte, Dena Vahdani, Kjen Descheemaecker, Mohsin Abbas en Jade Mintjens.

Soe Nsuki (MC)

MC Soe Nsuki is comédienne, actrice, journaliste, dj en breakdance girl. Ze is uitermate grappig en intelligent. Soe is ook een rasechte positivo. Soe Nsuki ging in 2018 in première met haar eerste voorstelling Soetopia. Ze kan amper wachten om haar nieuwe soloshow Soenamie te spelen. Intussen kan je haar volgen op het tv-scherm in de comedy- en murder mystery-reeks De Shaq.

Tom Melotte

Tom Melotte reist sinds 2016 met zijn ukelele naar comedypodia in Vlaanderen en Nederland. In de finale van Comedymania in 2017, haalde hij de derde plaats. 2019 was een topjaar voor Tom. De persoonlijkheidsprijs van de Comedy Match, de jury- en publieksprijs van Cabaretteket en de hoofdprijs van de HacCulCup. Maakt Tom nu eigenlijk theater, stand-upcomedy of cabaret?

Dena Vahdani

Dena Vahdani is een Brusselse stand-upcomedian met Iraanse roots die houdt van cheeseburgers. Deze ‘warrior princess’ vertelt graag over de liefde voor haar ouders, Vlamingen en vrouwen. Ze heeft een tweewekelijks humoristisch rubriek op Radio Bruzz. Vorig jaar speelde ze in Paleis 12 voor een 3000-koppig publiek. Ze won ook nog eens La Ruche 2016, Les Poulains du Rire 2017, Best de l’Humour 2018, Tremplin de Rochefort 2018 en Remicourt 2019.

Kjen Descheemaecker

Kjen Descheemaecker is comedian én ook Vlaams Kampioen Beatbox. Dan moet je wel opvallen! Hij veroverde een plaats in de halve finale van de Radio 2 Humorklas in 2016 en was te zien in Belgium’s Got Talent. Ken raast door Vlaanderen en Nederland en zal je verbazen. Energieke gast met veel snelle humor.

Mohsin Abbas

Mohsin Abbas woont in Oostende en omschrijft zichzelf als Pakistaans- Belgisch met West-Vlaamse saus. In sneltreinvaart, serveert hij porties grenzeloze humor. Uit liefde voor zijn stad, zetelt Mohsin ook in de gemeenteraad. In 2017 ging hij aan de haal met de publieksprijs van de Commeere Comedy Cup.

Jade Mintjes

Jade Mintjens is een pittige en ontwapenende jonge actrice en comédienne. In 2017 waagde ze zich aan het comedyprogramma ‘Voor de leeuwen’. Ze speelde al in de voorprogramma’s van Bart Cannaerts, Bert Gabriëls en Soe Nsuki. Jade schreef geschiedenis al de eerste vrouwelijke finaliste van de Lunatic Comedy Award. Ze toerde ook met Michael Van Peel als één van zijn ‘Young Ones’. Je hebt haar misschien ook al opgemerkt als Fleur in de tv-reeks Instafamous. Haar aaibaarheidsfactor is verslavend.

 

Over Mad Goat

Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Ontdek het volledige programma op www.madgoat.be!

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte – je weet wel, corona… – brengt Arenberg je opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Want Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat je vier dagen lang, vanuit het comfort van je eigen zetel, de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Toegegeven, ’t is niet de rode pluche die je gewend bent, maar met interactieve Zoom-sessies trekken we je mee live in het Mad Goat Comedy Festival.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Mad Goat als VIP

Wil je het jezelf nog gezelliger maken? Kies dan voor de totaalervaring met ons VIP-pakket. Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Meer info vind je hier.

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee