Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

vr. 18.12 20:00

Lady Blaxx Invites

Nieuw op SPOTLIGHT: Lady Blaxx Invites. Met dit nieuw project wil Lady Blaxx de stereotypen rond zwarte artiesten doorbreken. Op de Belgische podia staan nog steeds te weinig zwarte artiesten – zeker binnen de ‘niet-zwarte’ genres. Tijd voor verandering. Lady Blaxx nodigt opkomende artiesten van kleur uit voor een live-set en gaat met hen in gesprek.

Line-up

Eva-Tshiela Gysel, de jongste van de Gysel-zussen, die bekend zijn van groepen als Zita Swoon, Arsenal, Arno en Coely. Podia en festival zijn haar natuurlijke habitat, nu gaat ze solo. Evan Tshiela-Gysel staat er met eigen nummers, die ze samen met gaar golden team schreef.

Felicia is Belgische met Congolese roots en laat zich niet door een genre vatten. Haar muziek doet wat denken aan lo-fi hiphop, maar dan gecombineerd met Felicia’s warme en volle stem.

De Gents-Nigeriaanse April Maey is singer-songwriter. Ze bracht recent haar eerste EP uit: Ticket To Anywhere, een project geïnspireerd door Tracy Chapmans Fast Car.

Facebook | Twitter | Instagram

Lady Blaxx is vrouw met ongelooflijk veel power en een unieke stem. Eens ze op het podium staat trekt ze alle aandacht naar toe. Een kleine vennnue of een groot festival? Geen probleem: she owns the stage. Bereid je voor op een live show die je niet snel zal vergeten.

Website | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube

Lady Blaxx Invites wordt 18 december om 20:00 uitgezonden op SPOTLIGHT, het virtueel podium van cultuurhuis Arenberg.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Muziek

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee