Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 13.1 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Tom Hannes

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met Child Focus-CEO Heidi De Pauw.

Tom Hannes

Bewust staat hij in het hier en nu, zonder daarbij de zingeving in het leven uit het oog te verliezen. Een groot deel van zijn leven wijdde hij aan het zenboeddhisme. Ook nu nog als lesgever, schrijver en columnist stelt hij onze levenswijze in vraag, al reikt hij in één beweging meerdere handvatten aan om antwoorden te vinden. Hoe hij zijn stem gebruikt om tegengewicht te bieden aan de heersende opvattingen en zo de de wereld van morgen mee vorm wil geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Tom Hannes.

 

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee