Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 2.12 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Serine Ayari

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met comedian Serine Ayari.

Serine Ayari

De wereld pakt ze in met haar recht-toe-recht-aan humor. Still Standing is de toepasselijke titel van haar eerste onewomanshow. Vrank en vrij in het Engels, het Frans, het Arabisch of het Nederlands. Hoe zij met humor scherp stelt op wat er echt toe doet in onze samenleving, ze daarbij geen blad voor de mond neemt en zo de wereld van morgen mee wil vorm geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad met Serine Ayari.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee