Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 16.12 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Piet Hoebeke

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met uroloog Piet Hoebeke.

Piet Hoebeke

 Als uroloog en decaan bij UZ Gent breekt hij een lans voor de vele variaties aan identiteiten, seksuele voorkeuren en vormen van genderexpressie. Met werken als ‘de penis’ en ‘gender in de blender’ maakte hij heel wat lezers op een bevattelijke wijze wegwijs in een wereld die al te lang door simplismen werd gevoed. Hoe hij zijn stem gebruikt om gender als een spectrum te bekijken en zo de de wereld van morgen mee vorm wil geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Piet Hoebeke.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee