Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 9.12 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Nozizwe Dube

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met Nozizwe Dube.

Nozizwe Dube

Deze studente rechten aan de KU Leuven was voorzitter van de Vlaamse jeugdraad en bouwt vandaag met undivided aan een meer diverse universiteit. In het maatschappelijk debat laat zij klaar en duidelijk haar stem horen. Hoe zij de samenleving vandaag een spiegel voorhoudt en de wereld van morgen mee wil vorm geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Nozizwe Dube.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee