Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 25.11 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Khalid Benhaddou

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met imam Khalid Benhaddou.

Khalid Benhaddou

Als imam kent Khalid Benhaddou de islam als geen ander. Een kennis die hij gebruikt om bruggen te slaan binnen en buiten de gemeenschap van moslims. Hij laat zich naar eigen zeggen niet leiden door taboes en is steeds bereid om de dialoog aan te gaan. Hoe hij zijn stem gebruikt om via de islam bij te dragen aan een beter begrip van elkaar en zo de wereld van morgen mee vorm wil geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Khalid Benhaddou.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee