Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 30.12 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Cecilia Verheyden & Aminata Demba

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Deze week gaat Jaouad in gesprek met Cecilia Verheyden & Aminata Demba.

Cecilia Verheyden & Aminata Demba

De ene gast heeft  de voorbije jaren heel wat tv-series en films mogelijk gemaakt. Tegelijkertijd gaf de andere gast het beste van zichzelf, gaande van het theater tot de sets van film en televisie. Hoe zij hun stem gebruiken voor een inclusief filmlandschap waarin vrouwen niet langer ondervertegenwoordigd zijn en zo de wereld van morgen mee vorm willen geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Cecilia Verheyden en Aminata Demba.

 

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee