Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

wo. 18.11 20:00

¿Het Nieuwe Normaal! – Anuna De Wever & Dirk Draulans

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT! Voor de tweede aflevering brengt Jaouad twee generaties klimaatactivisten samen: Anuna De Wever en Dirk Draulans.

Anuna De Wever & Dirk Draulans

Draulans combineert al jaren een onstuitbare drang om zijn ding te doen met een missie om ons allen bewuster te maken van de nietsontziende gevolgen van de klimaatopwarming. De Wever is de voorbije jaren dan weer letterlijk en figuurlijk op de barricaden gekropen om samen met hun generatiegenoten aandacht  te vragen voor de klimaatproblematiek. Hoe zij beide, elk vanuit hun eigen generatie, achtergrond en drijfveren, hun stem gebruiken om alarm te slaan over de staat van het klimaat en zo de de wereld van morgen mee vorm willen geven, daarover en over zoveel meer spreekt Jaouad graag met Anuna De Wever en Dirk Draulans.

Deelnemende Artiesten

Categorie

Talk

DEZE STREAM IS ONDERDEEL VAN

¿Het Nieuwe Normaal!

Waarom spreken we in deze tijden steeds over Het Nieuwe Normaal? Wanneer is normaal nieuw? Bestaat er dan ook zoiets als een oud normaal? En normaal, wat is dat eigenlijk? Wie bepaalt dat? Bestaat dat eigenlijk wel, normaal? Vanaf woensdag 11 november gaat Jaouad Alloul tien weken lang op zoek naar het nieuwe normaal. Rechtstreeks vanop SPOTLIGHT!

BEKIJK ALLE STREAMS

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee