Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

do. 25.2 20:00

abrahamblue

abrahamblue (Antwerpen) groeide op met sterke liefde voor muziek. Doorheen de jaren liet hij zich inspireren door een breed spectrum aan genres. Van klassieke Arabische zangers zoals Fairuz of Abdel Halim Hafez, over dansen op Michael Jackson tot de muziek van Beethoven en Bach. Toen Blue jazz ontdekte, ging er een nieuwe wereld voor hem open.
Die jazz in combinatie met z’n liefde voor nineties hip hop, soul en gospel, resulteren in zijn eclectische stijl. abrahamblue leerde zichzelf piano, gitaar, bass en drum spelen. Een proces dat gepaard ging met experimenteren met zang en de zoektocht naar zijn unieke melodische groove. Een zoektocht die hem de award Most Promising Aritst Of The Year opleverde op de Redbull Elektropedia Awards.
Zijn eerste EP, Tracks I Made Last Summer, werd opgepikt door BBC Radio 1 en Studio Brussel. En nu stelt Blue zichzelf en z’n muziek voor vanop ons virtuele podium SPOTLIGHT, op spotlight.arenberg.be.

SPOTLIGHT is het online podium van Arenberg waar je nieuwe verhalen ontdekt en vertrouwde gezichten ontmoet. Welkom!

Ik heb een idee