Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

Mad Goat Comedy Festival

Jawel! Mad Goat is terug en brengt jou opnieuw comedy in al zijn stijlen, talen en kleuren. Van 4 tot en met 7 maart. Na een jaar stilte – je weet wel, corona… – brengt Arenberg je opnieuw het meest diverse comedyfestival van de Lage Landen. En opnieuw trekken we het concept van comedy volledig open.

Meer dan comedy

Want Mad Goat staat niet alleen voor comedy pur sang. Nieuw talent wordt in de schijnwerpers gezet, er is ruimte voor muziek, woord en ontdekking. Alles kan. En dat allemaal digitaal, op ons virtuele podium SPOTLIGHT.

Zo schotelt Mad Goat je vier dagen lang, vanuit het comfort van je eigen zetel, de meest uitgebreide staalkaart voor van wat comedy is. Toegegeven, ’t is niet de rode pluche die je gewend bent, maar met interactieve Zoom-sessies trekken we je mee live in het Mad Goat Comedy Festival.

Tickets? Die heb je niet nodig. Mad Goat Comedy Festival is helemaal gratis te volgen op SPOTLIGHT.

Mad Goat als VIP

Wil je het jezelf nog gezelliger maken? Kies dan voor de totaalervaring met ons VIP-pakket. Voor € 10 per persoon, bieden we een VIP-pakket aan. Meer info vind je hier.

Herbekijk

Image for #MG21 – New Faces

do. 4.3 19:15

#MG21 – New Faces

Comedy
Image for #MG21 – Originals

do. 4.3 21:00

#MG21 – Originals

Comedy
Image for #MG21 – 5 comics to watch

vr. 5.3 19:15

#MG21 – 5 comics to watch

Comedy
Image for #MG21 – ‘Nuff Said

vr. 5.3 21:00

#MG21 – ‘Nuff Said

Comedy
Image for #MG21 – Masters of Comedy

za. 6.3 21:00

#MG21 – Masters of Comedy

Comedy
Image for #MadGoat21

zo. 7.3 20:00

#MadGoat21

Comedy