Close

OPEN CALL

Ben jij het volgende grote comedytalent? Op zoek naar een podium om met je band de wereld te veroveren? Of een plek om je beste slam poetry te tonen? SPOTLIGHT is jouw plek om te experimenteren.

Over Spotlight

Over Spotlight

Het idee om SPOTLIGHT te ontwikkelen bood zich aan toen onze werelden fysiek kleiner werden. Fysieke grenzen die plots wél terug een functie hadden. De digitale wereld lonkte, een virtueel podium zag het daglicht.

SPOTLIGHT is het virtuele podium voor iedereen. Een plek die virtuele concepten een leven geeft, maar ook een plek de fysieke podia van Arenberg en OLT Rivierenhof versterkt. Een nest voor experiment, onderzoek, en gesprek. Een plek waar we  artiesten ontvangen, en waar ideeën uitgewerkt worden. Waar jij als bezoeker nieuwe verhalen ontdekt, of vertrouwde gezichten opnieuw ontmoet.

Op SPOTLIGHT kan je altijd gratis genieten van de podiumkunsten en afgeleiden die er aangeboden worden. Om deze unieke beleving te kunnen verderzetten, vragen we elke bezoeker om helemaal vrijwillig een bedrag te doneren tijdens onze livestreams. Een bedrag waarvan hij/zij/hun vindt dat het de beleving waard is.

Sta jij als artiest, upcoming of gevestigd, graag in de SPOTLIGHT? Reageer dan op onze open call.

Open call

Spotlight is een project van